Somisteet

Vasemmanpuoleisen valikon linkeistä pääset tutustumaan tuotteisiin hintatietoineen

 

Somistaa, kaunistaa, sievistää, koristaa tai olla kaunistuksena. Somistaminen on liikkeen, näyteikkunan tai muun sisustuksen tai ulkoasun tekemistä edustavan näköiseksi.

Meiltä löytyvät somisteet ja visualistin työvälineet luovan, erottuvan, kaupallisen ja ammattimaisesti toteutetun visuaalisen ilmeen aikaansaamiseksi. Somisteita tarvitaan mm. tapahtumien järjestelyissä, myymälöiden ja kauppakeskusten ikkunasomistuksissa, messutapahtumissa, erilaisissa juhlissa, kampanjoissa, aikakauslehtien kuvausjärjestelyissä ja muotinäytöksissä.

Hyvin toteutetulla somistuksella ja esillepanolla voit antaa yrityksestäsi trendikkään ja taidokkaan kuvan, joka parantaa imagoa ja on selkeä kilpailukeino.

Somisteita työssään käyttävät mm. ikkunansomistajat, somistajat, mainoshoitajat ja visuaalisen markkinoinnin suunnittelijat.

Meiltä löytyy kattava valikoima erilaisia somisteita ja sisustustavaroita arkeen ja juhlaan niin kotitalouksille kuin yrityksille eri teemoittain sekä vuodenaikasomisteita. Joulusomisteita ja -koristeitakin saa ympäri vuoden.

Jos jotain somistetta ei löydy valikoimistamme, ota yhteyttä, niin voimme varmasti auttaa.